هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةدخولأحدث الصورالتسجيلالتسجيل

 

  *** الجلاش بالقشطة المطبوخة ***

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
شيماء
فــرآشــه فضية~
فــرآشــه فضية~
avatar


» مشآركاتي : 561
» نقآطي : 5686
» تقـييمي : 5

 *** الجلاش بالقشطة المطبوخة *** Empty
مُساهمةموضوع: *** الجلاش بالقشطة المطبوخة ***    *** الجلاش بالقشطة المطبوخة *** I_icon_minitimeالأحد 18 مارس 2012, 20:35

[center][b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[b][/b]
[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] بالقشطة المطبوخة[/color][/size] [/url][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




[b][size=21][color:dd22=red]المقادير[/color] [/size][/b]

[b][size=21]لفة جلاش تعمل حوالي (20) [/size][/b]

[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


[b][size=21]قشطة مطبوخة هي عبارة عن مهلبية عادية لكل 1 كوب لبن نضيف 2 معلقة سكر بس .[/size][/b]

[b][size=21]2 معلق طعام نشاء مذوب في فنجان قهوة ما ء ورشة فانيليا للنكهة . [/size][/b]


[b][size=21]ونعمل المهلبية عادية وبعد ها نضعها في الثلاجة تتماسك جدا جدا [/size][/b]

[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




[b][size=21]ونطلعها ونضربها بمضرب الكيك حتفك وتبقى كده عبارة عن قشطة مطبوخة[/size][/b]

[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[b][size=21]سائل لزق الجلاش (لكل 3 معالق دقيق 2 معلقة ماية) ويبقى بالطريقة هذه[/size][/b]


[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


[b][size=21]ولقلي الجلاش حنحتاج لزيت مضاف إليه 2 معلقة سمنة .[/size][/b]


[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


[b][size=21]شربات بارد وجاهز وزي ما احنا عارفين طريقته[/size][/b]

[b][size=21](لكل 1 كوب سكر 1/2 كوب ماية واول ما يغلي نضيف عليها نص ليمونة)[/size][/b]


[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[b][size=21][color:dd22=red]طريقة العمل :[/color][/size][/b]

[b][size=21]نفتح لفتة الجلاش ونتأكد انها 100% وجميلة زي كده [/size][/b]

[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[b][size=21]ورد الجلاش بيبقى كبير نقطعو بالنص يعطينا ورق بعرض 15سم تقريبا [/size][/b]

[b][size=21]نرجع نقصو بالنص حيدينا مستطيلات بعرض 7[/size][/b]

[b][size=21]سم تقريباً زي الصورة بالظبط[/size][/b]

[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




[b][size=21]حنعد 3 ورات جلاش مع بعض وناخذهم ونحط على الطرف معلقة ونص قشطة مطبوخة بالطريقة هذه[/size][/b]

[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[b][size=21]ونشكلها زي السمبوسك بس سمبوسكXL [/size][/b]

[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[b][size=21]ونكمل لف الورقة لحد الاخر ونحط من سائل اللزق مسحة صغيرة علشان تلزق وما تفكش في القلي .[/size][/b]

[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[b][size=21]هنا خلصت وطلعو صينيتين زي دي [/size][/b]

[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


[b][size=21]والقشطة كانت على القد بالظبط تقولوش معايرة المقادير [/size][/b]

[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[b][size=21][color:dd22=red]مرحة قلي الجلاش[/color] [/size][/b]

[b][size=21]في الأول حنصب الشربات البارد في صينية مفروده كدة علشان الجلاش ياخد راحتو لما نطلعة من الزيت ويحافظ على شكلو [/size][/b]

[b][size=21]وما يتكسرش لانه يبقى مقرمش بعد القلي[/size][/b]

[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

[size=21]
[center][b][size=21]نسخن الزيت مع معلقة السمنة ولازم تبقى النار هادية جداً ونحط كم وحدة جلاش بس ما نكترش .[/size][/b]

[b][size=21]وأول ما تحطيه حيبقى كده بيغلي شوية .[/size][/b]

[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




[b][size=21]وبعد دقيقتين حيهدى بالصورة هذه اتركيه على النار الهادية وياريت ما نلعبش كتير يعني ما تقلبيش ولا تيجي جمبو غير لما [/size][/b]

[b][size=21]تشوفي انو اتحمر كويس ابتداء من الأطراف علشان نحافظ على شكلو الجميل.[/size][/b]


[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[b][size=21]تروحي قلباه على الناحية التانية .[/size][/b]

[b][size=21]بصو طاسة الزيت وجنبها الشربات علشان يبقى شغلنا مترتب وسهل وما نتلخمش.[/size][/b]


[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




[b][size=21]ولما نطلعو على صينية الشربات نسبيه شوية وبعد كده نقلبو على الناحية التانية . [/size][/b]

[b][size=21]ودي أول دفعة خرجت من الشربات .[/size][/b]

[b][size=21]لاحظوا مقرمشة وجميلة وغرقانة بالشربات ومحافظة على شكلها ازاي.[/size][/b]

[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[b][size=21]هنا رصيت أول مجموعة خرجت في صينية متبطنة بورق السلوفان [/size][/b]


[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



[b][size=21]بصو يا جماعة الصورة القريبة دي .[/size][/b]

[b][size=21]شكل ورق الجلاش واضحة جدا ازاي و جميل ومقرمش[/size][/b]

[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]




[b][size=21]هنا الطبق بعد ما خلصت قلي كل الجلاش وطبعاً يا جماعة الجلاش ما يكملش في النكهة والشكل غير مع رشة فستق جميلة [/size][/b]

[b][size=21]بالصورة دي [/size][/b]

[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


[b][size=21]ودي صورة أقرب قبل التقديم .[/size][/b]

[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


[b][size=21][img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
م/ن

[img][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
غادة
۰مساعدة فراشات زمردة۰
۰مساعدة فراشات زمردة۰
غادة


» بـلدي : الجزائر
» مشآركاتي : 15473
» My MMS :  *** الجلاش بالقشطة المطبوخة *** 6613
» مزاجي :  *** الجلاش بالقشطة المطبوخة *** 1326
» نقآطي : 32913
» تقـييمي : 203

 *** الجلاش بالقشطة المطبوخة *** Empty
مُساهمةموضوع: رد: *** الجلاش بالقشطة المطبوخة ***    *** الجلاش بالقشطة المطبوخة *** I_icon_minitimeالأحد 18 مارس 2012, 20:41

[color:4d6c=Blue]يمييييييييييييييييييييييي[/color]
[color:4d6c=DarkRed]مبين عليه لديد[/color]
[color:4d6c=Black]جاري تجريبوا[/color]
[color:4d6c=Cyan]موضوع مميز ورائع وانت اروع[/color]
[color:4d6c=Magenta]تسلمي يا احلى شيماء بالدنيا كلها[/color]
تقبلي مروي غادة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الاميرة الاء
۰نـآئبة الآدارة۰
۰نـآئبة الآدارة۰
الاميرة الاء


» بـلدي : الجزائر
» مشآركاتي : 4114
» My MMS :  *** الجلاش بالقشطة المطبوخة *** 7715
» مزاجي :  *** الجلاش بالقشطة المطبوخة *** 1720
» نقآطي : 9916
» تقـييمي : 57

 *** الجلاش بالقشطة المطبوخة *** Empty
مُساهمةموضوع: رد: *** الجلاش بالقشطة المطبوخة ***    *** الجلاش بالقشطة المطبوخة *** I_icon_minitimeالأربعاء 25 يوليو 2012, 21:56

[color:9694=SeaGreen][b][color:9694=YellowGreen]شكرا

[color:9694=Red]موضووع مميز[/color]

تسلمي

[color:9694=Red]جزاك الله خيرا[/color]

مبدعة كالعادة

[color:9694=Red]لا تحرمينا من جديدك[/color]

تقبلي مروري[/color]
[color:9694=Red]الاء[/color][/b][/color]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
*** الجلاش بالقشطة المطبوخة ***
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» الشوكولاتة بالقشطة
» صبيعات الجبن بالقشطة
» أعشاش الكنافة بالقشطة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: عالم البنات :: »انوثة فراشـﮧ :: المطبخ-
انتقل الى: