[center][font:d440=Arial][size=16][b][color:d440=Blue]طريقه عمل السمك بالجنزبيل المميز[/color]
----------------------------------------
[/b][/size][/font]
[img]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط][font:d440=Arial][size=16][b]
طريقه جديده ومميزه لعمل السمك بالجنزبيل
[color:d440=Purple]نبتدى بسم الله بالمكونات[/color]
[/b][/size][/font]
[font:d440=Arial][size=16][b][color:d440=#000000]كيلو سمك فيليه.[/color][/b][/size][/font]
[font:d440=Arial][size=16][b][color:d440=#000000]عصير ليمون.[/color][/b][/size][/font]
[font:d440=Arial][size=16][b][color:d440=#000000]نصف ملعقة ثوم مفروم.[/color][/b][/size][/font]
[font:d440=Arial][size=16][b][color:d440=#000000]جنزبيل بودرة.[/color][/b][/size][/font]
[font:d440=Arial][size=16][b][color:d440=#000000]نصف ملعقة كركم.[/color][/b][/size][/font]
[font:d440=Arial][size=16][b][color:d440=#000000]ملح.[/color][/b][/size][/font]
[font:d440=Arial][size=16][b][color:d440=#000000]شطة.[/color][/b][/size][/font]
[font:d440=Arial][size=16][b][color:d440=#000000]نصف ملعقة كمون.[/color][/b][/size][/font]
[font:d440=Arial][size=16][b][color:d440=#000000]بيضتان.[/color][/b][/size][/font]
[font:d440=Arial][size=16][b][color:d440=#000000]دقيق للقلي.[/color][/b][/size][/font]
[font:d440=Arial][size=16][b]----------------------------------------
[/b][/size][/font][font:d440=Arial][size=16][color:d440=Purple][b][color:d440=#000000][b]طريقة تحضير سمك بالجنزبيل : [/b][/color][/b][/color][/size][/font]
[font:d440=Arial][size=16][b][color:d440=#000000]اول حاجه قومى بغسل السمك جيدااا وبعدين اتركيه حتى يصفى من الماء.[/color][/b][/size][/font]
[font:d440=Arial][size=16][b][color:d440=#000000]قومى بخلط الثوم مع الليمون واضافه الكركم والملح والشطة والثوم والكمون والجنزبيل.[/color][/b][/size][/font]
[font:d440=Arial][size=16][b][color:d440=#000000]يتبل السمك بالخليط السابق, ويترك لمدة ساعتين في الثلاجة.[/color][/b][/size][/font]
[font:d440=Arial][size=16][b][color:d440=#000000]وبعدين قومى بخفق البيض جيدااا وبعدين قومى بوضع السمك به.[/color][/b][/size][/font]
[font:d440=Arial][size=16][b][color:d440=#000000]يوضع السمك بعد ذلك في الدقيق, ثم يقلى في الزيت.[/color][/b][/size][/font]
[font:d440=Arial][size=16][b][color:d440=#000000]ويقدم مع الأرز المطهو بالكركم.[/color][/b][/size][/font]
[font:d440=Arial][size=16][b]----------------------------------------[/b][/size][/font]
[font:d440=Arial][size=16][b]وبالهنا والعافيه[/b][/size][/font][/center]